Neråt

Vägde mig igår och den visade -0,9kg på en vecka, så det går åt rätt håll. Men mer ska jag väl kunna få att hända, hoppas jag ialla fall. 
Men som sagt, bara det går åt rätt håll så är jag nöjd. 

Frukosttips mottages gärna. Behöver komma ifrån de där mackorna och hitta nåt bättre. Nån gång måste jag äta smörgås men det behöver ju inte bli bara det till frukost. 

Idag blir det dock ingen promenad, kallt om näsan ute idag nämligen -20. 


Nya tag

Ja nu är det dags att damma av den här bloggen idag och sätta igång på allvar med en viktnedgång. 

Trivs inte alls med mig själv och ja, det har hängt i under många år nu. Jag har struntat i saker av den anledningen och tyvärr begränsar det inte bara mitt liv utan även barnens. Jag har avböjt att träffa gamla vänner, att hänga med ut på saker, struntat i badhuset med barnen. Allt pga att jag skäms över hur jag ser ut. 

Det måste bli en ändring på det nu. Jag hoppas på att jag kan nå någon förändring genom träning och att lägga om kosten. Sista utvägen får bli en gbp, den känns inte så lockande med mina tidigare magproblem. Problemen kan bli bättre men de kan också bli värre. Och då blir de ett hinder också. 

Men nu måste det bli en förändring, för min skull framför allt men också för familjens skull. 
Jag vill kunna göra allt det som "alla andra" gör med sin barn. Jag vill kunna åka till badhuset utan att skämmas, att kunna ta på mig nåt lite snyggare och känna mig fin, inte som en stor vandrande elefant. 

 
Så nu tar jag nya tag. Det kommer att bli väldigt kämpigt och jag kommer säkerligen vara på väg att ge upp flera gånger om så stöd och pepp kommer att behövas under vägens gång. 

Nu tar jag sats - mot ett mindre jag! 

RSS 2.0